Få mere ud af dit sexliv med nyheder fra Intens Living

Få mere ud af dit sexliv med nyheder fra Intens Living
Få tips og tricks til hvordan du dyrker et aktivt, eksperimenterende og sundt sexliv. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du udover en masse frække råd og inspiration også gode tilbud direkte i din mailboks.

Lige nu giver vi 15% rabat når du tilmelder dig

*Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevene – du finder et link nederst i den tilsendte mail. Intens Living er dataansvarlig og din data er tryg hos os.

Nyheder i Intens Living

Bliv inspireret til et sundere og bedre sexliv ved at dykke ned i vores spændende indlæg om sex, parforhold og kærlighed.

Sommer og forelskelse

Det sommer og forelskelse opstår. Måske kan du virke rolig udadtil, men indvendig er du urolig. Sommerfuglene i maven, uroen i kroppen, hjertebanken og manglende koncentration. Men hvornår er du forelsket, og hvornår er det kroppens måde at advare dig mod en dårlig relation?

Mange  kvinder er bekymret for at være for store i skeden

Mange af os har hørt om sexmyter så som; jo strammer, jo bedre. Måske det er derfor mange kvinder har en lille frygt for at være for slap og tror at der skal være mest mulig friktion til at tilfredsstille en mand i sengen.

Er oralsex godt for helbredet?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor vi er så glade for at dyrker oralsex?   Ifølge et videnskabeligt studie, som er udgivet i the Journal of Reproductive Immunology, er der en biologisk årsag til, at kvinder dyrker oralsex med deres mænd. Studiet viser nemlig, at når kvinder sluger mandens sæd, vænner hendes krop sig til […]

hvordan genfinder jeg min sexlyst?

Jeg har mistet min sexlys. Hvad gør jeg? Er den væk for altid eller er der håb for at jeg kan genfinde min sexlyst? Bare rolig! Du er helt normal. Og du kan godt få din lyst tilbage.

Nyheder

Shop vores seneste produkter – vi opdaterer løbende vores sortiment med spændende udvidelser.

Vi har noget til enhver smag

Vi vil hos Intens Living gerne tilbyde et bedre sexliv til alle – derfor har vi noget til enhver smag.

Bliv inspireret
Følg med på bloggen

Følg Intens Living
På Instagram