SOME WORDS ABOUT US

Vi er Intens Living
og vi vil gøre dit sexliv bedre

Her hos Intens Living har vi en passion for at inspirere dig som single og jer som lever i et parforhold, til at turde leve et sjovt og levende liv. Vi ved, at et aktivt og godt sexliv øger livsglæden, giver selvværd og holder gnisten i et parforhold.

For at opretholde en stor livsglæde og et godt selvværd, er det vigtigt, at du har lyst til at udvikle dig som person, og at du giver dig selv lov til at udleve dine drømme, både på det personlige plan men også når det gælder din intime side og din lyst til sex.

På vores webshop www.IntensLiving.dk finder du sjovt og spændende sexlegetøj til dig som single og til jer som er to. Lad dig friste og inspirere.

Hos Intens Living brænder vi for at inspirere dig til at få mere livsglæde og selvværd ind i tilværelsen. Ud over, at vi sælger frækt og lækkert sexlegetøj, så ønsker vi, at inspirere dig til et sundt og bevidst mindset hvor du tør have fokus på dine behov, din partners behov og jeres fælles behov.

På vores facebook og instagram side ’Intens Living’ vil du få masser af inspiration til at bruge dit mindset bevidst til din egen fordel. Vi vil på vores facebook og instagram sørge for spændende emner med fokus på mennesket og vores måde at se verden, hinanden og os selv på. Vi har fokus på livet som det er, med de udfordringer livet nu en gang kan give os.

På vores facebook og instagram side vil du bla. finde online events, konkurrencer, giveaways, udfordringer, oplæg og interviews med forskellige livsstilseksperter.

Glæd dig til at blive en del af vores univers og lad dig blive inspireret af Intens Living.