Filter

Viser 1–20 af 52 resultater

Gå ikke glip af en helt vild lækker nydelse

Anal stimulering er for mange, både mænd og kvinder, en lækker, pirrende og intens følelse som udløser en stor nydelse og kan udløse orgasme i en helt ny form.

Analsex er efterhånden meget normalt blandt kvinder men det er som om at det stadig er lidt tabu belagt hos mange mænd. Det er en skam, for mange mænd går glip af en helt vild lækker nydelse.

Heldigvis er tabuet, anal stimulering hos mænd, ved at blive italesat, og det glæder vi os over hos Intens Living. Det er en naturlig lyst hos mange mænd, hvilket vi godt kan forstå. Så lad os snak mere om analsex hos mænd, så tabuet kan nedbrydes.

Hos mænd kan anal stimulering være utrolig pirrende under et forspil såvel som ved sex. Meget af det sexlegetøj der er specielt til mænd, er designet til at kunne stimulere prostata, hvilket kan give nogle vilde orgasme, helt uden berøring af penis.

 

Hvorfor Anal sex?

Langt de fleste venter med analsex til de har dannet sig en erfaring med solosex, også kaldet for onani, og sex med en eller flere partner. Og langt de fleste der begynder at eksperimenterer med analsex oplever en helt ny verden af nydelse.

Sex er ikke "bare sex". Sex er en kropslig oplevelse, nydelse og velvære for krop og sjæl, som du skal værne om og udvikle på hele livet.

Så hvis du ikke har prøvet anal stimulering endnu, så har du noget godt i vente.

Er det ikke fedt at vide, at man kan udvikle sig seksuelt hele livet, blot ved at være nysgerrig og lystfuld?

Jeg høre flere og flere par fortælle at de får en ny oplevelse af deres parforhold når de begynder at dyrker analsex. De mener at det giver en ny dimension i deres parforholdet, fordi analsex handler om gensidig respekt og tillid.

 

Det er vigtigt at huske...

Hverken mænd eller kvinder producerer naturlige glidevæsker ved analsex, så husk altid at bruge glidecreme når I eksperimenterer med sexlegetøj til anal stimulering eller bruger penis til analsex.

Du kan for eksempel påføre glidecreme på din finger og smøre på anus i en kælende og pirrende bevægelse- perfekt i forspillet.

Vær opmærksom på hvilken glidecreme du bruge. Naturel eller ved brug af sexlegetøj af for eksempel stål eller glas har silikonebaseret glidecreme den bedste glide evne. Bruger I legetøj lavet silikone vil vandbaseret glidecreme være ideel.

En anden vigtigt bemærkning er at en god hygiejnen spiller en stor rolle når du dyrker analsex. Især når det kommer til sexlegetøjet, så rengør altid dit legetøj efter brug. Og brug aldrig det samme sexlegetøj anal og derefter i skeden.

Anal sex.... Er det noget for mig som mand? Det er et spørgsmål jeg ofte bliver stillet....

Først vil jeg lige slå det helt fast! Anal stimulering er en helt naturlig lyst hos mænd! Langt de fleste mænd er nysgerrig på stimulering anal, og, hvis du ikke allerede har oplevet anal nydelse, så vil du blive positiv overrasket når du først kommer i gang.

En mands anus er ikke kun følsom indvendigt. Der findes en væld af nerver både udenpå og indvendigt, som kan stimuleres alt efter intensitetslysten.

Er du nybegynder i anal stimulering, så vil jeg understreger at tålmodighed er super vigtigt til en god anal oplevelse for begge parter, uanset om det er analsex mellem to parter eller om det er med anal legetøj.

Gå langsomt og nænsomt frem. Anus skal være afslappet, så man undgår så meget friktion, at den tynde hud, som findes i anus, sprækker.

Når det handler om analsex med en partner, så handler det i stor grad også om tidlig til hinanden. Du skal kunne stole på din partner sådan at du kan slappe af og give dig hen. Der vil åbne sig en helt ny verden af nydelser for dig.

Der findes flere forskellige stimuleringer til mænd anal. Nogle bruger anal stimulering i forspillet imens andre får vilde orgasme under selve sex akten. Det er meget muligt, at direkte prostata stimulering er for intenst, mens du har sex. Det kan også være, at du har nemmere ved at nyde anal leg for sig selv, så du kan give dig hen, og ramme det uundgåelige klimaks uden af skulle tænke på at skulle være klar til at præstere i en sex akt bagefter. Det kan være en fordel at øve sig alene i begyndelsen.

 

Hvorfor dyrke analsex som kvinde

Når vi, som kvinder, har sex med en partner er berøringen ofte, og meget naturligt, på og omkring kønsdelene. Fordi, at det tidligere har været meget tabu belagt at have analsex, så bliver anus hos en kvinde stadigvæk lidt overset. Det er en skam, for der er rigtig mange kvinder som har betydelig glæde ved stimulation i og rundt om anus.

Stimulering i og omkring anus kan bruges både i forspillet og under selve sex akten, da det er med til et større, vilde og mere intens klimaks. Der er mange nerver i og omkring anus som gør at anus har en helt særlig følsomhed og dermed kan give en lækker nydelse.

En kvinde kan, lige som en mand, få en orgasme ved anal stimulering.

 

forfatter: sexolog Lisbet B