Filter

Viser alle 8 resultater

Anal vibrator

Man kan kærligt sige, at en anal vibrator er det lille butt plugs storebror  - eller storesøster. Har du med succes prøvet et butt plug - specielt et vibrerende et af slagsen, så vil du helt sikkert elske en anal vibrator. Et butt plug med vibrationer føles som en finger i numsen. Det samme gør en anal vibrator, bare en større finger eller måske to.

En anal vibrator kaldes også for en anal dildo vibrator. Den findes i mange forskellige længder og tykkelser, fordi det er helt individuelt, hvad der tænder os mest. Er du helt grøn og ny på det anale område, kan du med fordel starte med en mindre anal vibrator. Du kan anvende glidecreme sammen med en anal vibrator for nemmere indføring og mere nydelse.

For det meste er en anal vibrator udformet, så den passer enten til mænd eller til kvinder. Det har ikke så meget med størrelsen at gøre, men vores anatomi er meget forskellig, specielt når det handler om området omkring vores kønsorganer.

Mange af de former for sexlegetøj, som pirrer og masserer analt, har været forbeholdt mænd. Heldigvis er der lavet om på det, så kvinder også kan opleve glæden ved de små vibrationer i anus, der kan give ekstra intense og langvarige orgasmer for begge køn.

Anal vibrator til mænd

En anal vibrator til mænd er ofte udformet så den rammer prostata, som masseres ved hjælp af vibrationerne. Ikke nok med, at en anal vibrator rammer det, man kunne kalde mandens G-punkt, så er denne form for massage faktisk også sundt for blodgennemstrømningen.

Man ser også, at en anal vibrator til mænd kan have en ekstra funktion, som vibrerer på det følsomme og erogene mellemkød. Det giver et super skønt grundlag for en lang og dyb udløsning for alle mænd.

Anal vibrator til kvinder

En anal vibrator til kvinder har ikke nødvendigvis helt samme udformning, for kvinderne har ingen prostatakirtel. Ikke desto mindre kan kvinder få lige så meget lystfølelse ud af en anal vibrator, for anus er en erogen zone for begge køn.

Kvinder kan med fordel prøve den effekt som en anal vibrator til mænd har. For de æggende vibrationer mod mellemkødet kan virkelig have en forstærkende effekt på orgasmens intensitet og længde.

Anal vibrator med fjernbetjening

Mange anale vibratorer kommer med en fjernbetjening, som du enten selv kan styre eller du kan lade din partner styre den. Den er perfekt til forspil, hvor du samtidig kan lege lidt med dig selv for at gøre din partner ekstra tændt.

Det allerbedste ved en anal vibrator er, at du kan stimulere anus, uden at skulle foretage dig andet end at smøre din vibrator og området omkring din anus ind i glidecreme, indføre vibratoren og lade den klare resten af arbejdet for dig.

  • Brug en anal vibrator til spændende sexlege
  • Brug en anal vibrator for intense orgasmer, når du onanerer
  • Brug en anal vibrator som ekstra krydderi på forspillet

Køb en lækker anal vibrator, det er helt sikkert et af de køb, som du aldrig vil fortryde. Den giver dig masser af seksuel nydelse, både alene eller sammen med en partner.