Filter

Viser 1–20 af 32 resultater

G punkt stimulator

En G punkt stimulator - eller en G punkt dildo, som den også kaldes, er designet til at stimulere dit G punkt for de bedste, dybeste, mest intense og langvarige orgasmer.

Du har med en G punkt stimulator mulighed for opleve helt nye former for orgasmer, der slet ikke føles som de orgasmer, du er vant til. Du kan anvende din G punkt stimulator alene, når du onanerer eller sammen med din partner.

Når det drejer sig om lækkert sexlegetøj, er det - som altid - kun din fantasi, der sætter grænserne for anvendelsen.

En G punkt stimulator sætter gang i lysterne

Har du aldrig prøvet en G punkt dildo, er tiden måske ved at være moden. G punkt stimulatoren er designet til kvinder og deres helt specielle anatomi og erogene zoner.

Både du og din partner vil finde ekstra nydelse i G punkt stimulatorens dybe vibrationer. Specielt når i dyrker analsex, vil I begge få fuldt udbytte af den dunkende vibration i din skede .

Perfekt onani med en G punkt stimulator

Sex uden en partner behøver ikke være kedeligt og ensformigt - heldigvis. Der findes meget lækkert sexlegetøj, som kan give dig forlænget  og forbedret nydelse, uden at du skal arbejde hårdt for det.

Alt efter hvilken form for G punkt stimulator du vælger, kan du enten koncentrere dig om G punktet eller du kan stimulere din klitoris samtidig med. Her skal du naturligvis vælge de produkter, der er en kombination af en womanizerog en G punkt stimulator. Det er dobbelt nydelse i et og samme stykke sexlegetøj.

Sådan finder du dit G punkt

Dit G punkt befinder sig sådan cirka 2-4 cm oppe i skeden og i et mindre område i skedevæggen ud mod din mave. Det er ikke helt som at finde en knappenål i mørket, men det kan være tæt på. For hos nogle kvinder kræver det en helt anden stimulation end den vi er vant til.

Har du endnu tilgode at opleve en G punkts orgasme, så er du du ikke alene. Rigtig mange kvinder venter stadig på det helt store festfyrværkeri, for sådan kan det sagtens føles, når du endelig får kontakt til dit G punkt.

Det gør din G punkt vibarator ved dig

G punkt stimulatorens dybe vibrationer kan noget, som hverken en almindelig dildo eller en penis er garant for. Så gør dig selv en tjeneste og let din søgen efter dit G punkt med en G punkt stimulator.

Øvelse gør mester, så du skal måske forsøge et par gange inden du rammer plet. Når du gør, er du overhovedet ikke i tvivl, for følelsen af til at tage fejl af. Du vil helst sikkert opleve en helt unik og intens lystfølelse, som efter en vild orgasme, har lange efterdønninger af ren velvære og afslappethed.

Tag et kig på vores lækre, store udvalg og vælg lige nøjagtig den G punkt stimulator, som vil passe perfekt til dig og dine behov.

Vi er sikre på, at du finder din favorit, som uden tvivl ikke vil komme til at samle støv i skuffen.