Filter

Viser alle 14 resultater

Vandbaseret glidecreme

En vandbaseret glidecreme kan anvendes til alle former for sex, sexlegetøj og kondomer. Denne glidecreme fordamper lidt hurtigere, netop fordi den er baseret på vand. Men det er efterhånden minimalt, for de nye former for vandbaseret glidecreme holder lubrikationen længe og er drøje i brug.

Den vandbaserede glidecreme fedter ikke, den fugter på den helt naturlige måde.

Hav altid en flaske vandbaseret glidecreme i skuffen, for her behøver du ikke tænke på, om kondomet kan tage skade eller sexlegetøjet bliver ødelagt. Med en vandbaseret glidecreme kan du bare give dig hen og nyde hvert sekund.

Silikonebaseret glidecreme

En silikonebaseret glidecreme er meget drøj i brug og den fordamper ikke på samme måde, som den vandbaserede glidecreme gør. Med en silikonebaseret glidecreme får du en silkeglat konsistens og en langvarig glideevne.

Selv om silikone ikke lige er et stof som bør optages i vores krop, så kan du være ganske rolig med en silikonebaseret glidecreme. For de små silikone molekyler trænger ikke ind i huden, men sørger for derimod for den skønne, silkeagtige fornemmelse oven på huden.

Oliebaseret glidecreme

Den oliebaserede glidecreme fedter, modsat både en silikonebaseret og en vandbaseret glidecreme. Den anvendes bedst til sex og intim massage uden hverken kondomer eller sexlegetøj. De olieholdige ingredienser kan nemlig både nedbryde kondomet og sexlegetøjet.

Glidecreme til analsex

Der findes også glidecreme, der er specielt velegnet til anal brug. Disse former for glidecreme er oftest fyldigere i konsistensen for den helt optimale nydelse.

Hos Intens Living kan du få en glidecreme, der er specielt udviklet til anal stimulation og analsex. Det er en silikonebaseret glidecreme, der er tilsat ekstrakt fra jojoba planten, som har en afslappende effekt. Den er ekstra tyk og fyldig og giver optimal og langvarig glideevne.

Det skal du huske, når du bruger glidecreme

Der er forskel på glidecreme og der er specielt forskel på, hvad du må kombinere de forskellige slags glidecremer med. Her får du en lille reminder, så du har styr på, hvordan du bruger dine glidecremer bedst.

  • Ingen silikonebaseret eller oliebaseret glidecreme sammen med silikoneholdigt sexlegetøj
  • Ingen oliebaseret glidecreme sammen med kondomer
  • Vandbaseret glidecreme kan du anvende det til hele

Så har styr på reglerne. Nu er det bare at fylde skuffen med et par lækre varianter af glidecreme. Brug dem når du har behov eller ganske simpelt bare for ekstra nydelse.