Filter

Viser alle 12 resultater

Hvad er en Harness?

Harness betyder kropssele og bruges til at udsmykke din krop og fremhæve dine former. kropsseler bruges også i den dominante leg imellem to partner.

Flere kropsseler har en ekstra sele på ryggen der gør det muligt at få bundet håndledene sammen bag ryggen. Det giver legen ekstra spænding når man giver sig hen i den dominante leg. Du kan spænde, eller få din partner til at spænde, din harness stramt til kroppen, og lade dig styre. Så lad dig bare friste og brug din kropsseler i sammenhæng med BDSM legen.

Husk på at kommunikation og gensidig respekt er alt afgørende når I leger den dominante leg. Sæt grænser og regler for legen så I begge kan slappe af og give jer hen til hinanden.

Harness-serien hos Intens Living er lavet af materialet PU læder og stål. De fleste har en justerbar lukning i nakken, og på ryggen, hvor størrelsen kan justeres, hvilket gør at de kan tilpasses de fleste kvindekroppe i str. 36-42

Hvis du ønsker at blive bundet på håndled og ankler kan vi anbefale vores Bondage Deluxe Læder Sæt som indeholder 7 forskellige dele til BDSM. Et perfekt sæt til dig som er ny i BDSM verden, til dig som er nysgerrig på BDSM og ønsker lækkerhed og kvalitet- Og til dig som er bekendt med BDSM og ønsker et kvalitetssæt til en god pris.

Rengøres med en våd klud vredet op i varmt vand