Filter

Viser alle 14 resultater

Vibrator æg

Et vibratoræg er et lille stykke lækkert sexlegetøj, der har form som et æg - deraf navnet vibrator æg. Det kan også være lidt mere aflangt i formen og udstyret med riller eller bølger for ekstra nydelse. Hos os kan du kun købe vibrator æg med trådløs fjernbetjening, for det giver nemlig mulighed for ekstra spænding og flere variationer, når dit vibrator æg skal anvendes.

Alle vores vibrator æg er i højeste kvalitet med et eksklusivt look og pirrende farver. Et vibrator æg er beregnet til at føre op i kvindens skede. Det kan stimulere G-punktet og give en ekstra intens lystfølelse.

Et vibrator æg er en helt perfekt tilføjelse til sexlegetøjet for både kvinder og par

Et fjernbetjent æg, som er den slags vibrator æg, du kan købe hos Intens Living, kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Både sammen med en partner og hvis du vil løfte din onani til helt nye højder. Du kan også sætte lidt ekstra krydderi på alt det kedelige. Prøv for eksempel

  • Indkøb med indbygget lyst
  • Rengøring med gode vibrationer
  • Opvask med nydelse

Et vibrator æg fylder ikke meget, og kan nemt transporteres i en håndtaske, hvis det skal med på en romantisk weekendtur eller en vovet skovtur. Det kan hjælpe til med at holde gnisten i et parforhold ved lige og ændre på jeres sædvanlige forspil, så der bliver mere spændende og lystbetonet.

Som kvinde behøver du ikke en partner for at anvende dit vibrator æg

Et vibrator æg er helt perfekt til at opnå en orgasme uden en partner. Du kan også bruge dit vibrator æg sammen med en anal vibrator for dobbelt nydelse og du kan forlænge nydelsen ved at anvende forskellige hastigheder og vibrationer på begge de to små vidundere.

Du kan bruge dit vibratoræg hver gang du føler lyst og er du for eksempel i selskab med en fyr eller en pige, som du tænker kunne være en potentiel partner, kan du med dit vibrator æg løfte den erotiske stemning nogle grader.

Udvid jeres repertoire af sexlege med et vibrator æg

Køb et lille og kraftfuldt vibrator æg, som både kan anvendes derhjemme, men som også kan tages med ud i verden. Det er kun jeres lyster og præferencer der sætter grænsen. I har masser af muligheder for at finde på nye og spændende seksuelle lege, hvor et vibrator æg indgår.

Det lille vibratoræg er meget lydsvagt, det betyder at I sagtens kan anvende det, når I er ude. Her kan det være en fordel med en model, der sidder godt fast og er i et ergonomisk design. Nogle vibrator æg kan styres via en App, som downloades til mobiltelefonen. I har også mulighed for at finde vibrator æg, der kan stemmestyres eller vibrere i takt til musik.

En aften på dansegulvet ville være en oplagt mulighed for at prøve jeres nye vibrator æg af og udvide jeres horisont for anvendelse af stimulerende sexlegetøj ude i den virkelige verden og langt væk fra det velkendte soveværelse.

En gang i mellem har vi alle brug for lidt udfordring på vores sexvaner, det kan et lille, lækkert vibratoræg heldigvis hjælpe til med.