Filter

Viser 1–20 af 40 resultater

Analsex

Der findes meget spændende sexlegetøj til analsex. Det er et af de områder, hvor der er sket en rivende udvikling i udvalget, fordi analsex dyrkes i langt flere kredse end tidligere. Mange har fået smag for den form for pirring og intens tilfredsstillelse, som analsex giver.

Analsex kan dyrkes i alle konstellationer af parforhold og er også en mere eller mindre fast del af onanien for mange singler. Hos nogle er er analsex stadig tabubelagt, hos andre et det bare ikke en mulighed, man forbinder med nydelse.

Og fred være med det, for sex skal føles både godt, sikkert og rart, for at kunne nydes i fulde drag. Ligegyldigt om du gerne modtager gæster ad bagdøren eller om det ikke er en mulighed lige nu og her, så finder du god inspiration i vores store udvalg af lækkert sexlegetøj til analsex.

Analsex med kondom

Hvis du dyrker analsex med penetration, bør du anvende kondom. Det bør du, dels fordi der i endetarmen kan befinde sig en anden form for bakterier, end din penis er vant til at møde. Desuden beskytter et kondom mod alle former for kønssygdomme, hvilket kan være aktuelt, såfremt du har flere partnere.

Er du single, er et par kondomer med glidecreme i lommen et must, når du går i byen for at finde en lækker partner til erotik og sex. Om de kommer i brug, beror på, hvem du møder og hvad i bestemmer jer til. Du er i hvert fald beredt.

Analsex med glidecreme

En god glidecreme er nærmest en nødvendighed, når vi snakker analsex og sexlegetøj til analsex. Både anus og endetarm er mere sart end vores andre kropsåbninger. Til trods for at det anale område er en følsom og erogen zone, produceres der ingen sekret, så der vil være en vis friktion i forbindelse med anal penetrering - både med penis og med sexlegetøj.

Desuden er tarmvæggen tynd og sart, så det er med forsigtighed, at i skal indlede analsexen. Derfor vil analsex opleves både lettere og meget mere sensuel med en anal glidecreme, der netop er bereget til anasex. Den giver det perfekte grundlag for en smertefri oplevelse og den mest intense anale prirring.

Lækkert sexlegetøj til analsex

Der er masser af muligheder for at finde spændende sexlegetøj til analsex. Det handler kun om at finde det, der er mest egnet til dine formål og dine præferencer. Du kan vælge og vrage mellem for eksempel

  • Anal vibrator
  • Butt plug
  • Analringe

Som hver især har deres helt egen måde at tænde dig på. Du kan finde manuelt sexlegetøj, som styres af din partner eller dig selv og du kan finde elektronisk sexlegetøj, som giver dig begge hænder fri. Dem finder du sikkert andre spændende måder at anvende på.

Sexlegetøj til analsex kan bruges både i forspillet og som en del af selve sexakten. Dyrker du analsex med en partner, kan I eksperimentere med forskellige former for sexlegetøj. Det er en skønt måde at finde frem til de stykker sexlegetøj, der tilfredsstiller jer på den allerbedste måde.