Filter

Viser 1–20 af 60 resultater

Bondage

Der findes mange forskellige labels i den seksuelle verden. Et af dem er bondage, som helt essentielt handler om at blive bundet eller fastholdt i forbindelse med sex. Det er en rolleleg, der inkluderer en dominant part og en part der underkaster sig. Den underkastende part lader den dominerende part fiksere eller binde sig og dermed give den dominerende part magten over sig.

Ordet stammer fra fransk og betyder oprindeligt “at være taget til fange”. Det stemmer meget godt overens med den nutidige form for seksuel bondage. For at bondage kan fungere, skal der være tryghed, lyst og seksuel nydelse for begge parter.

Bondage er en del af det seksuelle label der kaldes BDSM - en forkortelse for Bondage og Disciplin / Dominans og Submission / Sado- Masochisme.

Hvad er bondage?

Bondage handler om dominans og underkastelse. Der findes mange grader af bondage - fra den helt bløde og nærmest uskyldige til den mere hardcore og nærmest rå bondage. Her er det værd at huske, at bondage sex  - som alle andre former for sex - dyrkes for begge parters seksuelle tilfredsstillelse og med gensidig respekt for samtykke og grænser.

Er du og din partner glade for rollelege, vil I sandsynligvis finde stor glæde i bondage sex.

Der indgår rigtig meget sexlegetøj i bondage sex. Vi kan for eksempel fremhæve

  • Bondage reb
  • Halsbånd med rem
  • Håndleds- og ankelmanchetter
  • Blindfold
  • Gagball
  • Kildefjer
  • Pisk

I behøver ikke anvende det hele på en gang. I kan sagtens introducere udstyret lidt efter lidt, så den underkastende part er tryg ved det hele. I kan naturligvis også bruge de gængse former for sexlegetøj, som findes i sengeskuffen.

Fræk introduktion til bondage i soveværelset

Trænger I til, at der skal ske noget nyt og spændende i jeres sexliv? Så kan det være i skal bevæge jer mod bondage rollelegen.

I kan måske allerede nu mærke, hvem der vil få mest nydelse ud af at underkaste sig og hvem der tænder på at være den dominante part. Hvis ikke, må i prøve jer frem, for det er sjældent man tænder på begge roller.

I skal naturligvis aftale grænserne på forhånd, så ingen af jer får en decideret træls oplevelse. I kan måske aftale et kodeord, som med det samme stopper legen. Lad være med at bruge et kodeord som nej, stop eller hold op, for det er ord, der måske falder naturligt at sige, uden at mene dem sådan helt bogstaveligt.

Start blødt med reb og blindfold, for de to ting giver tilsammen en total underkastelse. Når synet forsvinder, skærpes alle de øvrige sanser og enhver berøring bliver mere intens. Som den dominerende part er det vigtigt at overholde de spilleregler, I har aftalt. For selvom bondage sex har flere ligheder med SM sex, så er det stadig to forskellige ting.

Man kan kalde bondage for den bløde SM, hvor det ikke handler om tilfredsstillelse via underkastelse og disciplinering, men blot om tilfredsstillelse via underkastelse. Hvilken form I ender med at synes bedst om, er for så vidt helt ligegyldigt, så længe det giver jer et aktivt og spændende sexliv.