Filter

Viser alle 7 resultater

Massageolie

Nogle gange kan en sensuel og intim massage være den bedste start på lang og hed sex. Det gælder specielt, hvis I har rigtig god tid og bare har lyst til at gøre noget ekstra lækkert for hinanden. En kærlig massage viser, hvor meget I nyder hinandens kroppe.

Det er den lille luksus, der ikke altid er tid til i hverdagen. Så når tiden og omstændighederne er til det, skal I bare gå all in på det lange og erotiske forspil med en fræk, intim massage.

Erotisk massage giver lysterne frit spil

Der er ikke noget som en erotisk massage, der virkelig kan sætte gang i vores drifter og lyster. Når den, der giver massagen oven i købet er vores partner - eller vores sexpartner, bliver det en endnu mere intens, fræk og frigjort oplevelse.

Når kroppen får lov at slappe helt af, er du nemlig meget mere modtagelige for de sensuelle, masserende bevægelser, som let glider hen over din krop, der er dækket at den skønne massageolie. Hænder der kender din krop og ved lige hvor og hvordan, du helst vil pirres.

Intim massage er den form for forspil, der kan tage timevis og som pirrer på den mest vidunderlige måde. Måske vælger I at massere hinanden eller I dedikerer massagen til den ene af jer. For der kan være en lige så intens og erotisk oplevelse, for den af jer, der giver massagen.

Massage med rolleleg og frække kostumer

Har I lyst til et ekstra element af spænding og et lille drys af forbudt sex til jeres massage, så er frække kostumer og rolleleg helt perfekt. Når sygeplejersken eller lægen kommer forbi for at tjekke patientens velbefindende, kan det nemt udvikle sig til en gennemgribende undersøgelse.

Sådan en undersøgelse skal tages alvorligt og kan sagtens involvere både massageolie, gummihandsker og andre remedier i form af lækkert sexlegetøj. Det er heller ikke usandsynligt, at kropsåbningerne skal tjekkes grundigt igennem, så patienten får de bedste muligheder for at komme sig hurtigt.

Er I lige så glade for rollelege i frække kostumer som I er for intim massage, så kan det være værd at investere i en massagebriks. For så foregår det hele i den rigtige højde og jeres lege bliver meget mere troværdige og ekstra pirrende for jer begge.

Find de bedste former for massageolie

Hos Intens Living finder du et godt udvalg af lækre massageolier. Du kan blandt andet vælge mellem

  • Massageolie uden tilsætningsstoffer og parfume
  • Massageolie med lækre dufte
  • Massagelys til opvarmet massageolie

Alle vores massageolier er veganske og baseret på naturlige ingredienser og absolut ingen farlig kemi. Det betyder at du kan anvende dem til intim massage uden problemer. Desuden har du mulighed for at købe dem i varierende størrelser, så du har en stor massageolie til brug i privaten og en lille massageolie til en fræk hotelovernatning eller en romantisk weekendtur.

De parfumefri massageolier er iblandet naturlig musk olie, der med sin dybe, dyriske og sensuelle duft er med til at forstærke og forlænge den intime massages effekt.