Filter

Viser 1–20 af 194 resultater

Sexlegetøj til par

Der findes masser af fantastisk sexlegetøj, der kan forsøde sexlivet for et par. Sexlegetøj til par er den form for sexlegetøj, som er designet til at bruge sammen - enten til at gøre jeres forspil mere intenst og spændende eller til endnu mere lyst og nydelse under samlejet.

Find godt sexlegetøj til par, når I gerne vil have endnu bedre sexoplevelser sammen.

Godt sexlegetøj til par - de små vidundere med den store effekt

Når det kommer til godt sexlegetøj til par, er det ikke altid størrelsen, der er afgørende. Der findes masser af små vidundere, der virkelig kan have stor effekt på både længden af jeres seksuelle aktiviteter og den pirring og lyst til hinanden, som følger med.  Her finder I blandt andet lækkerier som

  • Penisringe
  • Magnetkugler
  • Butt plugs

Penisringe giver ham både en større, hårdere og længerevarende erektion, så I kan når et vildere og mere tilfredsstillende klimaks sammen.

Magnetkuglerne sørger for en kinky pirring af brystvorter, skamlæber, penis eller hvor I finder størst nydelse ved den lette, sensuelle smerte.

Butt plugs - gerne den vibrerende model - kan I begge anvende for den unikke, intense nydelse. Brug altid en anal glidecreme, når I indfører dem i anus på hinanden.

Brug frække kostumer og sexspil

I kan varme hinandens lyster godt op med et par sex terninger, der kan bruges til et frækt og svedigt forspil. Her er det nemlig terningerne, der bestemmer, hvad I skal gøre ved hinanden og hvor på kroppen, I skal gøre det.

Eller giv hinanden lov til at udleve vilde, erotiske fantasier med rollelege i frække kostumer. Det kan tage jeres sexliv til helt nye højder, når I tager de frække kostumer på og spiller rollen som hans frække hjemmesygeplejerske eller hendes lækre håndværker. Gør rollelegen endnu mere perfekt ved at fylde sygeplejertasken og værktøjskassen med spændende og pirrende sexlegetøj til par.

Væk lysterne til live igen - med godt sexlegetøj til par

Godt sexlegetøj til par kan være med til at sætte gang i et skrantende sexliv. Hvis man skal vælge mellem ingen sex eller kedelig og forudsigelig sex, kan det tit være nemmere at vælge ingen sex.

Det kan nyt og pirrende sexlegetøj til par være med til at ændre på. Væk jeres slumrende lyster til live igen med

  • Elektronisk sexlegetøj til par
  • Fjernbetjent sexlegetøj til par
  • Analt sexlegetøj til par

Det elektroniske sexlegetøj for par er i høj kurs. For her kan I nemlig bruge mange af produkterne til både forspil og som en del af klimaks. Der findes mange forskellige muligheder, der kan stimulere jer begge samtidig for de ekstra lange og dybe orgasmer.

Elektronisk sexlegetøj med tilhørende fjernbetjening kan tilføre jeres seksuelle samliv et pirrende element at dominans. Når han styrer hendes lækre klitoris og G-punkts vibrator via fjernbetjeningen eller telefonen, mens hun handler ind eller er på vej hjem fra job.

Sexlegetøj til anal stimulation kan give jer begge en helt ny form for erotisk pirring, som I vil få svært ved at undvære igen. Den anale stimulering kan nemlig for jer begge give stor og intens lystfølelse - specielt de vibrerende former for anal tilfredsstillelse.