Filter

Viser alle 6 resultater

Kondom

Kondomer med varme, smag eller måske et ultra tyndt kondom. Mulighederne er mange, når du skal købe kondomer. Det allervigtigste er, at du køber kondomer i en ordentlig kvalitet. For de skal nemlig kunne holde hele vejen hjem. Ellers kan de jo egentlig være lige meget.

Et kondom beskytter ikke kun dig selv men også din partner. Du kan også bruge kondomet når du onanerer med onani produkter, så slipper du nemlig for en grundig rengøring bagefter.

Hvornår skal du bruge kondom?

Der findes ingen regler, der fortæller dig, hvornår du skal bruge et kondom. Her må du lade din sunde fornuft råde, for et kondom kan både beskytte og hjælpe - alt efter situationen. Du kan med fordel anvende kondom, når du

  • Dyrker analsex
  • Dyrker sex med en ny partner
  • Dyrker sex flere gange efter hinanden
  • Dyrker sex med en fast partner, uden ønske om graviditet

Når du dyrker analsex kan din penis nemlig komme i kontakt med en anden form for bakterier, end den er vant til. Et kondom beskytte  dig mod bakterier, som kan give infektion i din penis.

En ny og ukendt partner kan bære på kønssygdomme, som du ikke er klar over. Et kondom beskytter dig mod kønssygdomme.

Dit lem kan faktisk blive overbelastet af for meget sex, det medfører ømhed og fornemmelsen af at være lidt hudløs. Et kondom kan give dig lækker og tilfredsstillende sex - mange gange i træk.

Er du i et fast forhold og har din kæreste eller kone problemer med at anvende præventive midler som p-piller, spiral eller andre midler. Eller holder hun lige en pause, har glemt en pille eller andet. Et kondom giver jer begge en god sikkerhed for, at I ikke risikerer en uønsket graviditet.

God sikkerhed med et kondom som præventionsmiddel

Kondomet giver hverken dig eller din partner en falsk tryghed. Kondomer i dag er ca. 97 % sikre, hvis altså du anvender dem korrekt. Anvender I kondom for at undgå en graviditet, er der kun 3 % risiko ved at anvende kondom som præventionsform.

Primært kan det gå galt, fordi dit kondom er for gammelt eller ikke har den korrekte størrelse.

Kan et kondom blive for gammelt?

Ja det kan det godt. Derfor skal du tage den udløbsdato, der er printet på pakken seriøst. Når kondomet bliver for gammelt, kan det lettere gå i stykker. Når et kondom er for gammelt, kan det miste sin elasticitet eller det kan blive mørt. Er du heldig, går det i stykker når du tager det på. Er du uheldig, kan det gå i stykker, når du dyrker sex.

Hvordan finder jeg den korrekte størrelse på mit kondom?

Det er sådan set ganske let og ligetil. Jo mere objektiv du er omkring størrelsen på dit lem, des bedre kan du ramme plet med den korrekte størrelse. Et kondom skal sidde tæt  om og helt ned til roden af din erigerede penis. Du skal tage dit kondom på, inden du dyrker sex. For dine sædceller kan faktisk godt slippe ud, med det sekret din penis udskiller, inden du får udløsning.