Filter

Viser alle 20 resultater

Onani produkter

Om du er single eller har en partner, så kan vi alle fra tid til anden, føle behov for at onanere. I vores parforhold kan det for eksempel være en helt naturlig del af forspillet. Noget vi gør, når vi har dage væk fra hinanden eller et pludseligt begær eller en snigende lyst, vælder op i os.

Singler onanerer helt naturligt mere og onani kan sagtens være betydeligt mere tilfredsstillende end den form for sex, vi har med et tilfældigt bekendtskab, vi møder på en våd bytur. Brug gode onani produkter for at variere din onani. I længden kan det blive både trivielt og kedeligt at nøjes med dine fingre - uanset om du er mand eller kvinde.

Onani produkter til dig med en penis

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige onani produkter til mænd. Du finder produkter der simulerer blowjobs, handjobs, skedesex eller analsex - både med og uden vibration, alt efter hvad der tilfredsstiller dine lyster og fantasier på den bedste måde.

Du kan med fordel anvende mere end et enkelt onani produkt for en fuldkommen oplevelse, når du dyrker sex alene. Prøv for eksempel nogle af de helt fantastiske, anale produkter som

 • Anal vibrator
 • Butt plug med vibration

der både vil forlænge og forstærke din orgasme.

Onani produkter til kvinder

Mange tror fejlagtigt, at kvinder kan nøjes med at gnubbe lidt på klitoris og så et det klaret. Sådan er det langtfra og der findes heldigvis masser af gode og effektive onani produkter til kvinder. Om du tænder mest på dildoer, vibratorer eller womanizere er kun et spørgsmål om dine præferencer.

Du kan, akkurat som en mand,  forstærke dine orgasmer ved at anvende mere end et enkelt stykke sexlegetøj. Prøv for eksempel

 • G-Punkts vibrator
 • Butt plug med vibration
 • Anal vibrator

som alle giver dig en dybere og mere tilfredsstillende orgasme.

Lær dig selv og dine lyster at kende med onani

Onani kan være den helt perfekte måde at lære mere om dig selv og det, du tænder allermest på. De mange forskellige slag sexlegetøj du kan finde, kan nemlig være med til at hjælpe dig på vej mod de helt store oplevelser.

Det giver dig også meget mere sikkerhed, når det kommer til at introducere sexlegetøj til din eller dine partnere. For nogle seksuelle oplevelser bliver bare en tand mere tilfredsstillende, når du kender dine lyster og ved, hvilke onani produkter, der kan hjælpe dig og din partner til endnu bedre sex og intens klimaks.

Brug onani produkter i dit langdistance forhold

Er du i et langdistanceforhold, står der nok ikke lige intimitet og elskov på menuen helt så ofte, som du kunne ønske det. Det kan du nemt afhjælpe ved at introducere din partner til virtuel sex, der helt sikkert slår telefonsex med flere længder.

I kan eventuelt arrangere det sådan, at I på skift onanere med jeres foretrukne produkter, mens den anden kigger på og tilfredsstiller sig selv på gammeldags manér. Det giver jer begge en helt fantastisk og kinky pirring, når I både kan se hinanden og tale sammen, mens I tilfredsstiller jer selv.

FAQ

 1. Hvorfor skal jeg som mand bruge et onani produkt?
  Hvis kvinder må have legetøj i sengebordsskuffen, så må mænd selvfølgelig også! Det er et sundhedstegn at have et stort sexdrive. Og hvis du ønsker at optimere vejen til klimaks, tyder det på en vindermentalitet, der ikke lader sig nøje med det næstbedste. Alt sammen noget du som mand skal være stolt af. Udover at det giver en skøn følelse at onanere, så er der også nogle sundhedsmæssige fordele ved at onanere. Læs mere på bloggen: Fordele ved onani.
 2. Hvilke onani produkter kan jeg bruge som mand?
  Den mest almindelige måde for mænd at onanere på, er ved at bevæge deres hånd frem og tilbage på penisskaftet i forskellige rytmer. Men der findes mange forskellige gadgets og sexlegetøj til mænd når det kommer til onani. Blandt andet kan man få et fleshlight, som er en slags skabelon af en vagina og/eller af en numse i et lækkert. blødt gummimateriale. Tenga ægget og Sweet Handjob er også meget populære, da de har et lille, diskret hylster, glide creme medfølger i pakken og så er de mega nemme at bruge.
 3. Hvad koster onaniprodukter?
  Alt efter hvad du ønsker og hvor ofte du ønsker at bruge dine onaniprodukter, så kan du få produkter og gadgets i alle prisklasser.
  Jeg vil klart anbefale Tenga ægget og Sweet Handjob, da de er alle pengene værd og så koster de kun fra 49kr. Tenga ægget og Sweet handjob er begge, som udgangspunkt et engangsprodukt, men de kan begge vaskes og genbruges flere gange, alt efter hvor hård du er ved produktet.Et andet godt produkt er Handywork og Flashlight, som koster fra 299kr. Handywork har både varme og vibrator, hvilket giver en ekstra lækker stimulus. Flashlight har et hylster i form af en vagina, som giver en mere realistisk følelse. Brug rigelig med glidecreme. Begge produkter kan rengøres og bruges igen.