Filter

Viser 1–20 af 31 resultater

Penisring

En penisring kan tilføre dit sexliv en ekstra dimension. Penisringen giver dig nemlig mulighed for både at forlænge din erektion og gøre din erektion endnu hårdere. En hård og langvarig erektion er noget de fleste mænd drømmer om - en penisring kan nemt klare jobbet for dig.

Du kan tage en penisring på en slap eller en erigeret penis. Materialet er elastisk, så ringen kan strækkes, når du påfører den dit erigerede lem. En penisring fylder ikke meget, så du kan nemt tage den med på farten, hvis der er erotik og intimt samvær i sigte.

Sådan virker en penisring

Er du ikke vant til at brug en eller flere penisringe i forbindelse med sex, skal du starte stille og roligt. For det kræver lidt tilvænning at penisringe og samtidig kræver det lidt tålmodighed, når du skal finde den rette størrelse, som giver dig den bedste og hårdeste effekt.

Penisringen skal sidde stramt om din penis - men ikke så stramt, at det er ubehageligt eller gør ondt. Penisringen sørger for, at blodgennemstrømningen nedsættes, så din penis forbliver hård og blodfyldt i længere tid.

Det kan være en god idé at starte din søgen efter den perfekte penisring, med at købe en pakke med 3 ringe i forskellige størrelser. Det er forskelligt fra mand til mand, hvordan man får den bedste effekt af ringen, eller ringene. Penisringene kan placeres

  • Omkring penis ved roden
  • Omkring øvre del af pungen
  • Omkring penis før pungen

Om du er til en eller flere penisringe, finder du kun ud af ved at eksperimentere - husk at nyde det på vejen mod den perfekte løsning.

Opnå ekstra lang udholdenhed med en penisring

Oplever du engang imellem at din erektion ikke er helt så hård, som du kunne ønske? Eller at du kommer lidt for hurtigt? Så vil en penisring være det perfekte sexværktøj for dig. En penisring vil give dig både en hård og voluminøs rejsning og den vil vare længere, end du er vant til.

Det er helt sikkert et resultat, som både du og din partner vil være mere end tilfredse med. For din hårde rejsning og din udholdenhed vil gøre jeres seksuelle samvær meget mere spændende og jeres klimaks så meget mere tilfredsstillende.

Penisringe med ekstra funktioner for intens sex

Når du har fundet den rette størrelse og bredde på dine penisringe og er blevet fortrolig med brugen af dem, kan du begynde at kigge efter en ny penisring med ekstra funktioner. Det er mulighed, der vil give ekstra nydelse til både dig og partner - og det gælder uanset, om din partner er en kvinde eller en mand.

Du kan nemlig finde frække penisringe med vibration, hvor du har muligheden for at vende din penisring, så vibrationerne mærkes der, hvor det føles allerbedst for din partner. Samtidig vil vibrationerne brede sig til din penis, for ekstra nydelse til jer begge.

En vibrerende penrisring vil give jer begge kraftige og lange orgasmer, der er langt bedre end i har været vant til. En penisring er uden tvivl det lille bekendtskab med en stor og vidunderlig effekt.