Filter

Viser 1–20 af 52 resultater

Dildo

Dildoen er nok den bedst kendte og mest udbredte form for sexlegetøj, der findes. Samtidig er den også den ældste og dermed den første slags sexlegetøj, der kom på markedet. Dildoen findes i et hav af forskellige tykkelser og længder, så du nemt finder den, der tilfredsstiller dine behov.

Det er ikke kun længden på din dildo, der afgør, om den virker for dig. Tykkelsen er mindst lige så vigtig, for den er den, der bestemmer hvor stor effekt dildoen har på din erogene og følsomme skedevæg. Vil du gerne fyldes godt ud, så skal du helt sikkert rette din opmærksomhed mod dildoens tykkelse.

Dildo versus vibrator

I sin helt oprindelige udgave er en dildo ikke batteridrevet. Det er sexlegetøj, der er formet som en erigeret penis i mere eller mindre naturtro udgave. Nogle dildoer er lyse eller mørke hudfarvede og med penishoved, blodårer og nogle gange også testikler. Andre er helt glatte og i mange forskellige materialer - lige fra silikone til glas og stål.

Vibratorerne kom først til senere og er helt firkantet en dildo med batterier. Nu og dage findes både dildoer og vibratorer med mange forskellige funktioner. Desuden er grænsen mellem en dildo og en vibrator ikke rigtig eksisterende. Derfor finder du også vibrerende dildoer, der jo rent faktisk er en vibrator.

Om du vælger en dildo eller en vibrator er helt underordnet, så længe den passer perfekt til dit formål, så er alt godt. Måske vil det være smart at investere i en af hver, for nogle gange er vibrationer vigtige - andre gange er håndkraft endnu bedre.

Brug din dildo til anal stimulering

Synes du de små butt plugs er lige i underkanten af, hvad du helst vil have, kan du sagtens bruge din dildo til anal stimulering - både hvis du er kvinde eller mand. Er du kvinde, kan du sagtens bruge din dildo analt, når du dyrker sex med en mand. Så bliver du stimuleret begge steder og din partner vil føle, at din skede er endnu mere stram, når du beholder din dildo i anus under samleje.

Vil du helst være fri for en grundig rengøring af din dildo efter analt brug, kan du med fordel anvende et kondom på den. Husk at vælge den størrelse kondom, der passer til din dildo. Husk også at anvende en fyldig, anal glidecreme, for en en ekstra smooth og lækker følelse, uden risiko for at slide på de sarte slimhinder i anus.

Brug din dildo når du onanerer

En dildo - vibrerende eller ej - er et perfekt sexlegetøj til onani. Det er nok mest kvinder der bruger den, men tag ikke fejl af, at en vibrerende dildo kan udrette små mirakler for langt de fleste mænd - både hetero- og homoseksuelle.

Mænd kan anvende dildoen analt og samtidig bruge penisring for større og længerevarende erektion og for eksempel en handjob simulator for ekstrem nydelse.

Kvinder kan både simulere samleje med en dildo eller de kan anvende den analt, sammen med en womanizer eller en klitoris stimulator. Det giver en dyb og fuld tilfredsstillelse.