Filter

Viser 1–20 af 32 resultater

Forførende lingeri

Der er ingen tvivl om, at erotisk og forførende lingeri kan sætte både dig og din partner i den helt rette stemning. En fræk og afslørende blondenatkjole, et silkeblødt og lækkert chemise sæt eller et lårkort og glinsende miniskirt med et par bundløse trusser under kan tænde for din partners lyster og erotikken i soveværelse på ingen tid.

Forførende lingeri giver jer begge skønne og ekstra erotiske og romantiske oplevelser. Du føler dig ekstra lækker i det frække lingeri og din partner vil elske dit look, uanset om det er lak og læder eller gennemsigtige blonder. Det kan ikke andet end blive en succes med masser af kærlighed og erotik, der fører jer videre mod et fælles klimaks.

Overrask din partner med frækt lingeri

Forførende og frækt lingeri kan være den den bedste overraskelse, du kan give din partner. Så glem bomuldstrussen og den forvaskede BH og giv i stedet din partner noget lækkert at kigge på. Med frækt lingeri kommer du også selv i den rette stemning, så din overraskelse kan ikke andet en at blive en succes - både for dig selv og for din partner.

Om det skal være den lille sorte, gennemsigtige sag, der kan åbnes ved et enkelt træk i satinsløjfen eller den stramme og mega frække bodystocking med lynlås, som du kan lade din partner lyne ned for dig, er helt op til dig og dine lyster. For din partner tænder på dig uanset hvad. Frækt lingeri giver dig masser af muligheder for at fyre op for begær og lyster.

Er der en speciel anledning, som for eksempel hans fødselsdag,  jeres årsdag eller skal I måske fejre juleaften sammen, bare jer to alene. Så kan du afslutte jeres skønne dag sammen med en sidste overraskelse i soveværelset. Ifør dig en sensuel og pirrende body sløjfe og lad ham så pakke sin sidste - men absolut bedste - gave op. Så kan du være helt sikker på, at aftenen ender med festfyrværkeri i soveværelset.

Forfør din partner med frækt lingeri og rollelege

Vil du gerne fyre lidt op for din partner, kan du vælge den form for fræk lingeri, som også kaldes frække kostumer. Vælg det, som du tror han bedst kan lide - eller vær fræk og vælg det, du har lyst til at være. Tag teten og introducer rollelege med frække kostumer og forførende lingeri. Når først I har prøvet denne form for intens sexleg, kan I slet ikke undvære den.

Du kan for eksempel være

  • Stuepigen - med kildefjer og andet godt i blondeforklædet
  • Sygeplejersken - med glidecreme og lækkert udstyr i tasken
  • Dominatrix i fræk, stram læderlook body - med bondage udstyr og pisken klar

Det er forførelse på højeste plan og I er sikret en dampende hed oplevelse - med duggede ruder og dansende amoriner i soveværelset til følge. Rollelege sætter gang i fantasien og giver jer mulighed for at opleve helt nye sider af hinanden. De forbudte fantasier og drømme kan nemlig udleves for jer begge, når I bruger rollelege og frække kostumer. Det er en helt fantastisk måde at forny jeres sexliv på.