Filter

Viser 1–40 af 70 resultater

Klitoris stimulator

En klitoris stimulator er et helt uundværligt stykke sexlegetøj. For med stimulatoren kan du nemlig bruge dine hænder og fingre til andre spændende ting. Den kan bruges alene eller sammen med en partner, alt efter hvad du ønsker.

En klitoris stimulator stimulerer din klitoris, det giver nærmest sig selv. Men den kan stimulere på mange forskellige måder. Her er det naturligvis vigtigt, at du vælger den form for stimulation, som du bedst kan lide.

Det er ikke sikkert at du på forhånd ved, hvilken form for stimulation du helst vil have. Læs med her og bliv klogere på, hvilken slags stimulation der pirrer dig på den bedste måde.

En klitoris stimulator findes i mange udgaver

Klitoris stimulatoren findes i et hav af forskellige udgaver. De fleste har en skedevibrator, der med et bøjeligt stykke er forbundet til klitoris stimulatoren, så du får den dobbelte nydelse.

Den findes også i kombination med en anal vibrator, så du bliver tilfredsstillet både forfra og bagfra på samme tid. Denne form for klitoris stimulator kan du også dele med din partner, så i begge kan nyde på samme tid.

Du kan naturligvis også få en lille håndholdt klitoris stimulator, der er nem at have i tasken. Så har du den altid ved hånden, når behovet opstår. Du finder klitoris stimulatorer med

  • Vibrerende effekt
  • Sugende effekt
  • Slikkende effekt

Vælg den effekt, som du og din klitoris synes bedst om. Så er du du sikker på mange skønne orgasmer og pirrende oplevelser med din klitoris stimulator.

Brug en klitoris stimulator under jeres forspil

Ingen har sagt, at sex per definition skal ske dobbeltsengen og ingen andre steder. Et perfekt forspil kan vare meget længe og foregå lige der, hvor det pirrer jer allermest. Prøv jer frem, det er den bedste og mest tilfredsstillende måde at finde jeres præferencer på.

Langt de fleste fleste klitoris stimulatorer kan du sagtens have på under dit tøj. Giv fjernbetjeningen til din partner og start forspillet i det fri eller mens I nyder et glas vin og hinandens selskab på den lokale café.

Så er I begge varmet godt op når i kommer hjem. Om I vælger dobbeltsengen, gulvet eller køkkenbordet på jeres vej mod den store finale, er helt op til jer selv. Der er ingen tvivl om, at et langt og pirrende forspil giver jer det bedste udgangspunkt for de lange, dybe og ekstra tilfredsstillende orgasmer.

Brug din klitoris stimulator til ekstra nydelse

Når du onanerer, kan det godt blive en smule ensformigt, hvis bare du bruger dine fingre. Her kan forskellige former for sexlegetøj hjælpe med til at tage din selvtilfredsstillelse til helt nye højder.

Du kan med stor fordel bruge en god glidecreme sammen med din Klitoris stimulator. Faktisk gør det kun oplevelsen endnu bedre.

En klitoris stimulator er et perfekt hjælpemiddel, når du onanerer. Vælg en klitoris stimulator, der også stimulerer din skede eller din anus, alt efter hvad du bedst kan lide. Med fjernbetjeningen kan du ændre intensitet og rytme, så du kan forlænge nydelsen indtil du er klar til at lade din orgasme få frit løb.