Filter

Viser 1–20 af 78 resultater

Hvis du først lige har begivet dig ud på opdagelse i den vidunderlige verden at skønne og pirrende vibrationer, så vil du måske gerne starte med noget enkelt og diskret der ikke virker vulgært. Måske en dildo i en pæn farve og et silfuldt design. Noget der føles som bløde kærtegn mod din huden?
Bare rolig- vi er her for at guide dig og hjælpe dig til en god oplevelse.

Her får du nemlig en guide til dit første vibrator-eventyr.
Her på siden finder du svar på mange af dine spørgsmål om, hvordan du bruger en vibrator, og hvordan du vælger den rigtige.

HVORDAN BRUGER MAN EN VIBRATOR?
Du kan bruge din vibrator på mange måder. Du kan bruge din vibrator alene, når du onanerer, eller du kan bruge den sammen med en sexpartner. En vibrator kan stimulere din klitoris, dine brystvorterne, mellemkødet, penis - ja faktisk lige præcis det område af din krop, hvor du synes, det føles dejligt.

Er du alene kan du bevæge din vibrator frem og tilbage, ind og ud eller lægge dig oven på den.
Er du sammen med din sexpartner kan du selv håndetere din vibrator og bruge den der hvor det føles rart, eller du kan få ham eller hende, du har sex med, til at bruge vibratoren på dig.
Du kan også bruge den på din sexpartner og se ham eller hende få en nydelse ud af det.

Det bedste er, at du prøver dig frem for at finde ud af, hvad du bedst kan lide.

Er du vant til at onanere ved hjælp af en finger på klitoris, vil du helt sikkert opleve en nemmere, og mere tilfredsstillende oplevelse ved at bruge en dildo ( især en dildo med vibrator). En vibrator kan samtidig give dig en hel anden form for orgasme, fordi den vibrerer meget hurtigere, end din finger nogen sinde vil kunne bevæge sig.

HVOR BRUGER MAN EN VIBRATOR?
Du kan bruge en vibrator mange steder på kroppen - du kan faktisk bruge den lige præcis der, hvor du synes, det føles allerdejligst. Du kan bruge den på klitoris, på mellemkødet, på penis, ved anus, på ballerne og brystvorterne. Prøv dig frem og undersøg, hvor det føles godt, skønt og pirrende.

SKAL MAN BEVÆGE EN VIBRATOR?
Du kan bevæge din vibrator frem og tilbage over klitoris, dit mellemkød eller en hvilken som helst anden del af din krop, hvor det føles rart. Er følelsen af vibrationer lidt for intens, når du holde vibratoren stille, så forsøg dig frem for at finde ud af, hvordan du bedst kan lide, at den bliver bevæget.

I HVILKE STILLINGER KAN MAN BRUGE EN VIBRATOR?
Du kan bruge en vibrator i alle stillinger. Både mens du ligger ned, sidder op, har sex i doggystyle eller ligger på siden. Prøv også at sætte dig oven på din vibrator eller at lægge dig fladt på maven med vibratoren under dit kønsorgan.

FÅR MAN NEMMERE ORGASMER MED EN VIBRATOR?
Nogle oplever, at det er nemmere at få orgasme med en vibrator, men det er meget individuelt, hvad der føles bedst, og hvordan du nemmest oplever at komme. Har du ikke prøvet at få orgasme før, kan det måske være en oplevelse, du har til gode med en vibrator i hånden!

START MED AT BLIVE FORTROLIG MED DIN KROP
Er det nyt for dig at have sex med en vibrator, der er det en god idé at blive fortrolig med din krop først. Her kan din vibrator hjælpe dig godt på vej. Rør dig selv forskellige steder uden vibratoren og prøv derefter, hvordan det føles med vibratoren. Du skal ikke bekymre dig om, at det kan føles akavet og mærkeligt først. Det gælder hverken om at gøre det rigtigt eller at se “rigtig” ud imens - det handler om, at det skal føles rart for netop dig.

KAN MAN BRUGE EN VIBRATOR TIL ANALSEX?
Du kan godt bruge din vibrator analt. Prøv dig frem, om det føles rart. Men vær forsigtig med at bruge små vibratorer til analsex, og hav altid et godt greb om dit legetøj, for smutter din vibrator for langt op, kan det være meget svært at få fat i den igen.Og det vil betyde en lidt akavet tur på skadestuen.

Husk også, at din vibrator skal have kondom på, hvis du bruger den både analt og i vagina, da kondomet beskytter dig imod at fører bakterier fra anus til skeden. Så husk at skifte kondom, inden du fører dit legetøj ind i vagina.

BRUG GLIDECREME!
Det er en god idé at bruge glidecreme, når du har sex med vibrator. Det gør oplevelsen mere intens og nydelsen større

GØR DIN VIBRATOR REN EFTER BRUG
Husk altid at vaske din vibrator, når du har brugt den. Hvis du vasker din vibrator med sæbe, er det vigtigt, at sæben er meget mild. Det er bedst at bruge en toy cleaner, feks Rensevæsken fra Intens LIving er specielt udviklet til vores sexlegetøj. Sørg for at skylle din vibrator godt bagefter, så der ikke sidder nogen rester på den!