6 Ball – Bækkenbudskugler

399.00 DKK

Bækkenbundskuger kan gøre dit sexliv bedre, og give dig længere orgasmer. Det er et vigtigt og godt stykke legetøj, og træningsudstyr.

Når du træner din bækkenbund, øger du din følsomhed i skeden, og netop derfor opnår du en bedre nydelse ved sex.

 

Beskrivelse

De fleste kvinder har hørt om bækkenbunds kugler og at det er godt at træne sin bækkenbund. Det bidrager bl.a til et bedre sexliv og bedre og længere orgasmer. Så når vi snakker om sexlegetøj til kvinder, er bækkenbundskugler et vigtig og godt stykke legetøj, og træningsudstyr. Når du træner din bækkenbund, øger du din følsomhed i skeden, og netop derfor opnår du en bedre sex oplevelse.

Sættet består af en single kugle og en dobbelt kugle. Sættet giver dig mulighed for at variere din træning og gradvist udfordre dig selv mere og mere.

Husk at hvis du er nybegynder i bækkenbundstræning så start med de lette kugle og senere tag de tungere i brug, som du bliver stærkere i din bækkenbund. Når du er stærk nok kan du bruge dobbelt kuglerne. På den måde får du det optimale udbytte. 

Rengør kuglerne i varmt vand, samt brug vores Rensevæske fra Intens Living, efter brug.

Kuglernes vægt: 2stk på 54 gram, 2 stk på 37 gram og 2 stk på 16 gram. Holderen til 2 kugler er 16 cm lang og holderen til 1 kugle er 11 cm lang. Kuglernes diameter er 3,5 cm.