Bed Binding

249.00 DKK

Fetish Bondagesæt til sengen. Dette bindesæt kan du nemt og hurtigt monterer til jeres dobbeltsengen og skabe en fræk legeplads med bondage. Med de justerbare stropper og manchetter passer bondagesæt til enhver seng. holder partneren fast på en sikker måde, mens du forkæler eller straffer.

 

Beskrivelse

Dette bondage bindesæt kan du nemt og hurtigt monterer til jeres dobbeltsengen og skabe en fræk legeplads med bondage. Med de justerbare stropper og manchetter passer bondagesæt til enhver seng.

Det skal blot lægges fast under madrassen og tilpas derefter remmene. Manchetterne er justerbare, bløde og behagelige, uden at det ødelægge oplevelsen og følelsen af fastholdelse.

Nu kan du holder din partner fast på en sikker måde, mens du forkæler eller straffer din partner, alt efter hvad humøret og lysterne er til. Sæt din partners ankler og håndled fast i manchetterne – så er han eller hun helt i din magt.

Bemærk, at eftersom bondagesættet sættes fast omkring madrassen, tager sengen ikke skade af monteringen af dette Bed Binding sæt. Det er heller ikke nødvendigt med en seng med hovedgærde, stolper eller særlige sengeben.