Carter Vibrator 

499.00 DKK

Opgradér dine onanistunder med denne unikke vibrator, der tilbyder dig en ekstraordinær stimulering.

Med 12 vibrationshastigheder på det store skaft, og 10 vibrationsmønstre på blomsterbladet, kan denne vibrator forkæler dine ydre og indre erogene zoner.

Med et fleksibelt skaft og en lille legende tunge for enden, der pirrer dit G-punkt, plus et blødt og fleksibelt blad der forkæler din klitoris, får du den ultimative orgasme. er vandtæt og giver gerne en ekstra våd tur under bruseren.

 

Beskrivelse

Denne vibrator har en kurvet spids med en lille legende tunge for enden, der går målrettet efter dit følsomme G-punkt. Den lille tunge slikker og killer dit G-punkt, imens det frække blomsterblad pirrer og forkæler din klitoris. En ubeskriveloig skøn kombination som får de fleste kvinder helt op at ringe.

Dette kan endda resultere i fantastiske kombinerede orgasmer, hvor både dit G-punkt og din klitoris rammer klimaks samtidig.

Med12 vibrationshastigheder på det store skaft og 10 vibrationsmønstre på blomsterbladet, kan du få en sjov og nydelsesfuld sexleg med din partner eller brug den i en skøn solo stund med dig selv. Skift let mellem de forskellige niveauer og mønstre på bunden af skaftet.

Vandtæt og genopladelig.

Frave: Lilla

Måler: 21,3cm

Bredde: 3,7cm

Vægt: 165gram