Emerald Love Vibro Penisring m. Vibrator

349.00 kr.

Emerald Love Penisring m. Vibrator giver god mulighed for at udforske pirrende vibrationer samtidig med en hårdere og længere erektion.

Penisringens vibrationer stimulere både skaftet og pungen, og hjælper til at give en større, hårdere og længere erektion, således at legen kan have en længde, der kan tilfedsstille jer begge.

Emerald Love har 10 vibrationsmønstre, så der er rig mulighed for at lege jer gennem dem og finde netop den der bringer jer begge til en række af lækre og intense orgasmer.

På lager

EAN: 4024144101689 Varenummer (SKU): F-101689 Kategorier: , , , Tags: ,
 

Beskrivelse

Emerald Love Penisring m. Vibrator giver god mulighed for at udforske pirrende vibrationer, samtidig med en hårdere og længere erektion. Designet på selve vibrator stykket er let buet, og det er jævnt på den ene side, og med mønster på den anden side, så den kan vendes alt efter lyst.

Penisringens vibrationer stimulere både skaftet og pungen. Det hjælper til at give en større, hårdere og længere erektion, således at legen kan have en længde, der kan tilfedsstille jer begge.

Emerald Love har 10 vibrationsmønstre, så der er rig mulighed for at lege jer gennem dem og finde netop den der bringer jer begge til en række af lækre og intense orgasmer.

Peniringen er lavet af blød silikone, og så er den vandtæt, sådan at der er mulighed for at nyde den forskellige steder.

Den indre diameter måler 3,2 cm. Selve ringen, som også er af silikone, er fleksibel og passer derfor flere forskellige størrelser.

Den er genopladelig og oplades nemt via det medfølgende USB-kabel. En fuld opladning tager 60 minutter og giver dig op til 40 minutters brugstid.

Vi anbefaler at bruge glidecreme for at få den optimale oplevelse. Og efter brug rengøres den med vand og mild sæbe, og rensevæske.

Fuld længde 6cm, vibratoren 4cm.