Flamingo Vibratoren

799.00 DKK

Flamingoen stimulerer dit G-punktet optimalt med vibrationerne fra en af de pirrende vibrationsmønstre der er kodet ind. Eller nyd vibrationerne fra dit yndlings musik eller endnu bedre lad din partners styre den med sin stemme.

På lager (kan bestilles som restordre)

 

Beskrivelse

Flamingo er en støjsvag vibrator, som du kan tage med overalt. Du, eller din partner kan styres den via en smartphone og selv bestemme vibrationerne og rytme. Lad dig rive med til en sang hvor vibrator Flamingoen vibrere og pirre dig til musikkens rytmer. Den er idéel til frække parlege. Den er håndfri, hvilket gør den idéel at anvende i det offentlige rum, hvor din partner kan styre vibrationerne via smartphone som en del af en fræk leg. Vibratoren er nem at indføre da den har et ergonomisk design, der former sig efter din krop.

Flamingoen stimulerer dit G-punktet optimalt med vibrationerne fra en af de pirrende vibrationsmønstre der er kodet ind, eller nyd vibrationerne fra dit yndlings musik eller endnu bedre lad din partners styre den med sin stemme.

Et moderne stykke sexlegetøj der er frækt, pirrende og legende sjovt. Vibratoren skal bruges sammen med appen Magic Motion, der kan downloades gratis til både iOS og Android.