Fox Tail & Ears

249.00 DKK

Er du frisk på et frækt rollespil? Og er du nysgerrig på den pirrende fornemmelse af butt plugg og bryst klemmer? Så sig jatak til Fox Tail & Ears

 

Beskrivelse

Elsker du spændingen og det sjove ved  rollespil? Og skal du være ekstra fræk for din partner, så lad dig friste til at iføre dig dette frække kostume Fox Tail & Ears, og lad sexlegen blive sjov, fræk og uforglemmelig aften og nat.

Ørerne er fremstillet i rødt og let gennemsigtig materiale med en stålbøjle som gør det nemt at påføre ørene på hovedet. Ørene giver dig et sexet look.

Brug bryst klemmerne på brystvorterne og mærk den pirrende fornemmelse at en let smerte. Klemmerne skærper din opmærksomhed på din krop og dine sanser og medvirker til at du er mere nærværende i legen.

Selve halen er lavet i rød og hvid plys og har en længde 43cm. Halen sidder fast på en silkeblød butt plug som er laver af silikone og føles dejlig mod huden. Vi kan anbefale at bruge vandbasseret glidecreme der giver en øget nydelse og gør det nemt at indføre pluggen.  Butt pluggen har en stopkant således den er sikker at bruge. Butt Plug fulde længde er 7cm, og selve plugget er 4cm og bredden er 2,6cm