Fræk Finger m. Varme

399.00 DKK

Ønsker du at opleve en sprøjte orgasme? Så er en Fræk Varm Finger her for at hjælpe dig. Fræk Finger er en særdeles god vibrator med varme funktion, hvilket giver en særlig god oplevelse. Varmen i sig selv kan være ophidsende og med 7 forskellige bevægelses mønstre, kan Fingeren stimulere dit G-punkt til du ender i en sprøjte orgasme.

På lager

Varenummer (SKU): 9402 Kategori:
 

Beskrivelse

Fræk Finger er en særdeles god vibrator med varme funktion, hvilket giver en særlig god oplevelse. Varmen i sig selv kan være ophidsende og med 7 forskellige bevægelses mønstre, kan Fingeren stimulere dit G-punkt til du ender i en sprøjte orgasme.

Oplev en intens varm fornemmelse, når den trænger ind for at massere og forkæle din skede og dit G-punkt. Vi kan varmt anbefale en af vores glidecremer fra Intens Living. Brug rigelige mængder vandbaseret glidecreme, så du får en glidende og pirrende oplevelse mens du leger med Fræk Finger. Skifter mellem de 7 vibrations mønstre med et enkelt tryk på power knappen. Tænd og sluk for varmen på ild symbolet. Bemærk at der kan gå op til 60 sekunder for Fingeren er varm.

Dejligt blød og fleksibel materiale i silikone

Måler 23cm

selve fingeren måler 15cm

Fingerens tykkelse er fra 2,5- 3,5 cm

USB kabel medfølger til opladning

Rengøres med varmt vand samt Intens Living Rense væske. Lad den lufttørre efter rengøring.