Intens Guld Glas Dildo no.1

295.00 kr.

Elegant og smuk glas dildo i guld look. Glas kan give dig en unik følelse. lag med sanserne. Dildoen kan varmes eller køles, inden du bruger den. Godt greb, nem at håndtere og styre. Let at rengøre.

På lager

Varenummer (SKU): C-000003 Kategorier: , , , , , , , , Tags: , ,
 

Beskrivelse

Intens Guld Dildo no.1 er både elegant og fræk med dens guld look. Den er glat med 3 riller, hvilket giver dig en lækker sensuel oplevelse.

Denne Guld Dildo er formet med en lille kroget runding i enden, hvilket gør at dildoen er nemt at styre og sikker at bruge, også når du selv leger alene.

Brug din guld dildo i en forførende sanseleg med din partner. Giv din partner blindfold på og overrask med en varm eller en kold dildo på kroppen og omkring de intime steder. Du kan varme din guld dildo under den varme vandhane eller i et fad med varmt vand. Køl den ned ved at ligge din guld dildo i køleskabet eller i et fad med koldt vand.

Guld dildo er et perfekt sublimat til en sensuel kropsmassage.

Guld Dildo no.1 kan også bruges analt. Her anbefaler vi at bruge silikone glidecreme for en helt optimal nydelse.

Du kan udforske din sex oplevelse via dine sanser, ved at varme at glas dildoen op eller køle den ned, ganske simpelt ved at lægge dildoen i enten varmt eller koldt vand. Du kan også gøre det nemt og lægge dildoen i køleskabet i 10-15 min. før brug.

Dildoen er nem at rengøre. Brug varmt vand og rensevæske til sexlegetøj.