Intens Living Silikone Glidecreme 250ml

245.00 kr.

Intens Livings Silikonebaseret Glidecreme indeholder 250ml og er ideel til sex og sensuel massage. Den har en fantastisk glideevne og efterlader huden silkeblød. Glidecremen er ikke klistret og tørrer ikke ud.

Neutral i duft og smag.

På lager

Varenummer (SKU): 1301 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

Ønsker du en langvarig glide evne når du har sex med din partner? Så er Intens Livings silikone glildecreme netop det du skal bruge. Den kan forbedre den seksuelle oplevelse for både dig og din partner med sin super gode glideevne. Den giver langvarig glideevne under sex og er ideel til sensuel massage. Du kan med fordel bruge vores silikone glidecreme i badet til dine pirrende bade fantasier.

Her får du en glidecreme som ikke tørrer ud eller bliver klistret. Dens langvarige gloide egenskaber betyder, at du sjældent behøver at påfylde undervejs for at opretholde en glat og våd glideevne. Mængde du ønsker at bruge kan variere meget efter ønske og lyst og derfor kan det være sjovt at tilføre mere glidecreme løbende i legen.

Glidecremen har en neutral duft og smag samt efterlader din hud silkeblød.

Silikone glidecreme er ideel til sexlegetøj fremstillet af glas, metal og plastik. Til silikone sexlegetøj skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Bonus info:  Intens Livings silikonebaseret glidecreme er ideel til at smøre på huden efter intimbarbering. Den beskytter huden og efterlader den blød og lækker.

Intens Livings Silikonebaseret Glidecreme indeholder 100ml og er ideel til sex og sensuel massage. Den har en fantastisk glideevne og efterlader huden silkeblød. Glidecremen er ikke klistret eller tørrer ikke ud og så har den en neutral i duft og smag.