Intens Living Massage Olie 250ml

175.00 kr.

250ml Massage olie til at forkælelse din partner.

På lager

Varenummer (SKU): 1401 Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

250ml velvære på flaske i form af en lækkert massage olie med en neutral duft. Vores eget mærke med en allergi venlig massage olie, giver dig en oplagt mulighed for at forkæle din partner med en skøn massage. Vores massage olie er nem at håndtere og efterlader kroppen velsmurt og blød. Uden at virke fedtende

Vi kan varmt anbefale at du massager din partner i forbindelse med et forspil. Forspillet kan være enormt vigtigt for at tænde din partner og stimulere hans/hendes sanser og lyster. Masser f.eks fødderne, benet og videre op på låret og ballerne. Lige ledes er en dejlig berøring på overkroppen, ryggen og brysterne en skøn og pirrende følelse.

Med vores massage olie er det nemt at udføre en god og behagelig massage. Olie får dine hænder til at glide let og frækt rundt på din partners krop. Massage olie indeholder naturlige olier og kan derfor med trykhed bruges over alt på kroppen, også de mere intime steder. En massage olie til forkælelse af din partner.

Bonus info. Vores massage olie kan bruges til særlig tørt hud, eller hvis din hud er irriteret efter en intimbarbering. Påfør et tyndt lag på det udsatte område.