Intens Living Vandbaseret Glidecreme 15ml.

15.00 DKK

Vores absolut bedste glidecreme. Intens Livings Glidecreme søger for en glat og lækker nydelse. Den tilføre sexlegen det ekstra til at du føles våd og fræk. Den lille størrelse giver dig mulighed for at medbringe en lækker Glidecreme i din taske. Hvad enten du skal på en fræk blind date, på hotel ophold med din elsker eller på ferie med din partner.

15ml kvalitets vandbaseret Glidecreme

På lager

Varenummer (SKU): 1203 Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

15ml kvalitets vandbaseret Glidecreme fra Intens Living. Vores eget mærke med et indhold af frækhed. En lækkert konsistens der er nem at håndtere og giver dig en ekstra fræk og glat oplevelse. Vores vandbaseret glidecreme kan både bruges ved analt samleje og sammen med sexlegetøj af enhver art samt med kondomer. Glidecremen giver dig de bedste betingelser for nydelsesfuld sexleg og analsex.

Vores glidecreme har en blød tekstur og føles dejlig behagelig på huden uden at være klistret eller fedtet. Den giver dig en god og vedvarende glideevne og du kan nemt genaktivere det ved at tilføje en smule vand.

Glidecremen kan smøres på overfladen af dit sexlegetøj for at give dig den bedste oplevelse og nydelse.

Glidecremen kan vaskes af huden med vand. Når du vasker dit sexlegetøj efter brug, bør du bruge Intens Livings Rense væske som er udviklet specielt til at rengøre sexlegetøj.