Jumping Egg

299.00 DKK

Jumping Egg kan hjælpe dig med at træne din bækkenbund. Den er lavet af blød silikone som føles lækkert og behageligt, og har 12 vibrationsmønstre der kan styres med fjernbetjeningen der følger med.

Et frækt stykke sexlegetøj der er perfekt til et pirrende forspil, hvor du kan lade din partner styre vibrationsmønsterne med fjernbetjeningnen.

Længde 20 cm, selve vibratoren er 8,3 cm

Oplades nemt med USB kabel som medfølger.

 

Beskrivelse

Jumping Egg kan hjælpe dig til at træne din bækkenbund på en behagelig, sjov og pirrende måde. Med dens 12 vibrationsmønstre som du kan styre med fjernbetjening som medfølger, kan du designe dit eget trænings program. Find den stilling som netop du foretrækker. Du kan træne liggende, siddende, stående eller gående.

Jumping Egg er, både til dig som er begynder, men også til dig som øvet i at træning din bækkenbund.

Læs mere om bækkenbundstræning på vores inspirations side

Ud over at Jumping Egg er et perfekt trænings udstyr til din bækkenbund, så er Jumping Egg også et sjovt og pirrende stykke sexlegetøj. Brug den f.eks. i forbindelse med et forspil. Indfør ægget, og lad din partner pirre dig når han/hun styre vibrationsmønsterne med fjernbetjeningen.

Brug en god vandbasret glidecreme til at smøre på Jumping Egg før brug. Smør glidecreme omkring din skede åbning og indfør ægget.

Rengør ægget efter brug ved at vaske den i lunt vand, tør ægget og brug rensevæsken fra Intens Living til at spray på ægget- lad den derefter lufttørre.

Vi anbefaler at du bruger vandbaseret glidecreme fra Intens Living

Længde 20 cm, selve vibratoren er 8,3 cm. Oplades nemt med USB kabel som medfølger.

Jumping Egg er lavet af blødt silikone og er vandtæt. Den har en silikone snor således at den er nem at tage ud efter brug.