NANA G-Spot Vibrator Massager

379.00 DKK

Søger du efter en inside-outside dobbelt nydelse og muligheden for at få opnå en intens dobbelt orgasme? Så lad dig bare friste med denne G-Spot vibrator. Med 10 pirrende vibrationsmønstre og en diskret størrelse der gør den perfekt til en weekendtur, er NANA- G-Spot Vibrator Massager det rette valg for dig.

Ryd
 

Beskrivelse

Opnå en intens dobbelt orgasme, med NANA G-Spot Vibrator Massager.

Den lækre, silkebløde silikone vibrator stimulerer dit G-punkt og din klitoris på samme tid, med de skønneste vibrationer. Den store fordel ved NANA G-spot vibrator, er at den er designet på en måde så den sidder godt i dit underliv, og du dermed kan have dine hænderne fri til at udforske din egen krop, eller din partners krop, og på sammetid kan nyde NANA G-Spot vibrationer.

Med 10 pirrende vibrationsmønstre finder du helt sikkert et niveau, der passer præcis til dig og din stemnings tilstand.

NANA G-Spot Vibrator er vandtæt og kan gøre en tur under bruseren endnu mere våd og lækker. Dens fleksible og bløde overflade giver dig en lækker og skøn oplevelse. Nem at rengøre, genopladelig ( kabel medfølger) og kan opbevares diskret i den medfølgende hvide kasse eller den diskrete sorte stofpose.

En let lille vibrator model der nemt kan være med i tasken på et romantisk hotel ophold.

Kan købes i Lilla eller i Sort

Yderligere information

Farve

Lilla, Sort