Tenga egg

65.00 DKK

Et sjovt og fantastisk onaniprodukt til mænd. Tenge Egg er perfekt at tage med på rejsen, da det ligger godt beskyttet i sin ”æggeskald”. Den er diskret og vækker ikke opsigt når den ligger i din bagage.

 

Beskrivelse

Tenga Egg er et sjovt og fantastisk onaniprodukt til mænd som du kan bruge alene eller sammen med din partner. Det er nemt at bruge og giver en dejlig tilfredsstillelse. Åben æggeskallen, tag ægget ud og hæld glidecreme ned i det lille hul, der er i ægget, og lad penis glide ind i det lille hul.

Indersiden af ægget er fyldt med små knopper, der stimulerer og masserer penis. Ægget er meget fleksibelt og kan strække sig fra 6,5 cm og helt op til 30 cm.

Tenge Egg er perfekt at tage med på rejsen, da det ligger godt beskyttet i sin ”æggeskald”. Den er diskret og vækker ikke opsigt når den ligger i din bagage.

Tenga Egg er som udgangspunt et engangsprodukt, men kan sagtens bruges flere gange, hvis du passer på det og vasker det grundigt efter brug og påfører ny glidecreme lige før du tager det i brug. Hvor mange gange, det kan bruges, vil afhænge af, hvor hård du er ved ægget, når du bruger det. Vi anbefaler, at du holder så langt nede på sleevet som muligt, for ikke at belaste den yderste del for meget. Brug vand og mild sæbe ved rengøring.