The Royal Queen Magic Wand

969.00 kr.

Hvis du vil have fantastiske vibrationer i et smukt design, så er Royal Queen Magic Wand, som både er en Magic Wand og en dildo til dig. The Royal Queen Magic Wand med sit smukke look,  kan forkæle dig med sine 9 forskellige vibrationsmønstre. 

Den har en fuld længde på 26,5 cm. Vibratorhovedets længde er 5,2 cm og diameter på 5,2 cm og dildoens indførings del er XX cm

 

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 9103 Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

The Royal Queen Magic Wand er både en Magic Wand og en dildo. Den kan forkæle dig med sine 2 x 9 forskellige vibrationsmønstre. Hver ende af The Royal Queen Magic Wand kan vibrere hver for sig eller på samme tid.

Det hvide, runde massage hoved, med knupper, kan bruges til massage over hele kroppen. Forkæl din partner med en eksklusiv massage – Her til kan vi anbefale massage olien fra Intens Living, der gør massagen legende nem og efterlader huden blød og lækker.

Pga knupperne på det hvide massage hoved, har Royal Queen Magic Wand en helt særlig evne til at massere og pirre dit følsomme intim område. En oplevelse du ikke kan få med en alm. Magic Wand. Det hvide Magic Wand hoved kan med sine knupper og kombinationen af de stimulerende viberationer, skabe en helt fantastisk følelse mod hudens mest intime steder.

Selve det lyserøde skaft på Royal Queen Magic Wand, er designet så det kan bruges som en dildo og vibrator. Fremstillet i et silkeblød silikone materiale, som giver dig en lækker følelse. Brug dildoen til at kærligt massere din skede og pirre dit G-punkt.

Den smukke vibrator er klar til at forkæle din sensitive klitoris og skede med 2 x 9 forskellige vibrationsmønstre. Så uanset om du vil nyder The Royal Queen Magic Wand alene, eller bruge wanden sammen med din partner, så får du en tilfredsstillelse.

Den har en fuld længde på 26,5 cm, og vibratorhovedet har en diameter på 5,2 cm og længde på 5,2 cm. Dildoens indførings del er 12cm op til tænd og sluk knappen. 

Et lille display viser hvilket vibrator mønster du har valgt, sådan at du altid kan finde frem til din favorit.

Leveres i en elegant opbevarings kasse.

Den kan nemt genoplades via det medfølgende USB kabel og så er den vandtæt.