Twice Enjoyment

975.00 DKK

Det unikke design med to stykker legetøj i en, gør den perfekt at have med i et forspil og sex med din partner. Du kan også vælge at forkæle dig selv med nydelser alene f.eks. under bruseren.

 

Beskrivelse

Twice Enjoyment er to i en nydelse.

Twice Enjoyment er et uundværlig stykke legetøg til en sikker nydelse og orgasme. Du kan nyde vibratortionerne under dynen eller under bruseren. Det unikke design med to stykker legetøj i en, gør den ydermere perfekt at have med i et forspil og sex med din partner.

I den ene ende finde du den smalle Klitoris Vibrator som gør at du kan gå målrettet efter intense klitoris orgasmer. Du, eller din partner, kan pirre dit følsomme område omkring klitoris i forspillet eller til at du kommer i en eventyrlig orgasme. Vibratorens smalle ende gør det både let og effektivt at ramme helt plet på og omkring din følsomme klitoris. Den bløde og fleksible spids giver en helt fantastisk følelse og intensitet. Med 10 forskellige vibrationer kan du vælge imellem den blide summen og mere rolige bevægelse og øge vibrationerne til den brummende og vilde stimulering.

I den anden ende af Twice Enjoyment finder du en Klitoris Stimulator, der med sin lufttryks stimulation pirrer og tilfredsstiller din klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger.

Med Twice Enjoyment får du gentagende stærke og dejlige orgasmer.