Duo pleasure

1,350.00 DKK

Duo pleasure er en hver kvindes bedste ven i sengen. Den kan være en fræk del af en sexleg med en partner, eller den kan give dig en fuldstændig fantastisk orgasme i din alene tid med solosex. Med to størrelser “sutte-mund” kan du vælge den der passer allerbedst til netop din klitoris.

 

Beskrivelse

Nyd de stimulerende trykbølger nær din sensitive klitoris, mens den perfekt kurvede vibrator tager sig kærligt af dit G-punkt.

Duo pleasure er en hver kvindes bedste ven i sengen. Den kan være en fræk del af en sexleg med en partner, eller den kan give dig en fuldstændig fantastisk orgasme i din alene tid med solosex.

Duo pleasure kan, på en og samme tid, tilfredsstiller din klitoris og dit G-punkt. Du vil kunne opnå en ny form for orgasme, og gentagende orgasmer, med dobbelt op på nydelse. Imens de stimulerende lufttryksbølger forkæler og sutte på din følsomme klitoris, kan vibratoren massere dit G-punkt med de rumlende vibrationer. Den er vandtæt og beklædt med fløjlsblød silikone, hvilket føles endnu mere fantastisk ved brug af en vandbaseret glidecreme.

Der medfølger to størrelser “sutte-mund” , som er nemme at skiffe imellem, så du kan vælge den der passer allerbedst til netop din klitoris. Du kan nemt oplade den via den medfølgende magnetiske USBkabel og opbevare den i den elegante pose der følger med.

Duo pleasure er vandtæt og opladelig.