Womans Massager

575.00 DKK

Til det perfekte forspil. Fræk, intens og pirrende for begge parter.

På lager

 

Beskrivelse

Ønsker i at give jeres parforhold et ekstra frækt twist og ønsker i at jeres forspil skal være pirrende, frækt og spændende? – Så lad jer inspirere af Intens Living og tag trussevibratoren med i jeres frække lege.

Trussevibratoren forkæler dit følsomme G-punkt med en vibrerende dildo og på samme tid din klitoris med en pirrende og lækker klitorisvibrator. Den indvendige dildo er designet med en let bøjet spids, som gør det let at indføre den og ramme G-punktet. Samtidig stimuleres klitorisområdet af en vibrerende flad vibrator med en pirrende klitoris afrunding. Trussevibratoren giver dig en oplevelse af dybe og intense orgasmer.

Stykket mellem den ydre og indre del er fleksibelt, så den nemmere kan tilpasse sig til netop din krop og dermed føles super behageligt at bruge. Når først trussevibratoren er indført, bliver den hvor den skal under hele sexlegen.

Lad din partner tage kontrollen over dine orgasmer med de 9 brummende vibrationsmønstre med fjernbetjeningen der medfølger denne vibrator. Tag evt. det frække forspil med i byen, og lad din partner styre dine lyster.

Du kan også vælge at nyde glæden selv i en hed stund alene, hvor du næsten ikke behøver at bruge dine hænder.

Trussevibratoren er fremstillet i lækkert blødt silikone og er genopladelig via det medfølgende USB-kabel.